Hukuk ve Danışmanlık alanlarımızdan destek almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz
Teknoloji, Medya & Telekomünikasyon
BBS Hukuk, ticaret ve şirketler hukuku alanında geniş bilgi birikimi ve sektörel deneyimi ile müvekkillerine kapsamlı ve stratejik danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Şirketlerin kuruluşundan itibaren günlük operasyonlar, birleşme, devralma ve tasfiye süreçlerine kadar tüm aşamalarda etkin ve sürdürülebilir çözümler üretiyoruz. Şirket yapısının kurulumu ve yeniden yapılandırılması, hisse devri, sermaye artırımı, yönetim kurulu kararlarının düzenlenmesi, kurumsal yönetişim süreçlerinin geliştirilmesi ve ilgili mevzuata uyum gibi konularda hukuki danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.
Ticari faaliyetlerin yasal güvence altına alınması için ticari sözleşmelerin hazırlanması, incelenmesi ve müzakeresinde de kapsamlı danışmanlık sağlıyoruz. BBS Hukuk olarak, müvekkillerimizin yerel ve uluslararası piyasalarda sürdürülebilir büyüme sağlamaları amacıyla hukuki altyapılarını güçlendiriyor, iş süreçlerini destekleyici ve olası riskleri öngören proaktif çözümler geliştiriyoruz.
Ekibimiz ayrıca, birleşme ve devralma (M&A) işlemleri, ortaklık yapılarının kurulması, şirket içi uyum politikalarının geliştirilmesi ve kriz yönetimi gibi konularda da müvekkillerimize özel çözümler sunmaktadır. Şirketlerin yasal risklerini azaltmaya yönelik uyum ve denetim programları, iç denetim süreçlerinin planlanması ve ilgili mevzuatla tam uyumun sağlanması gibi alanlarda müvekkillerimize hukuki destek sunuyoruz.
Hukuk ve Danışmanlık alanlarımızdan destek almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz