Av. Rabiha Derya EJDER General Coordinator
Uzmanlık Alanları
- Bankacılık Hukuku
- Borçlar Hukuku
- Real Estate Law
- İcra İflas Hukuku
- Sözleşmeler Hukuku
- Corporate & Commercial Law
- KVKK ve Hukuk Danışmanlık
Av. Rabiha DERYA EJDER, 1982 yılında İstanbul’da doğan Rabiha DERYA EJDER, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 2005 yılında Lisans; 2008 yılında ise Özel Hukuk Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Tez Konusu Kredi Kartı Sözleşmelerinde Bankanın Hak ve Yükümlülükleridir.
Staj sürecini Tasfiye Halinde Emlak Bankası bünyesinde tamamlamasının ardından 2007 yılında ruhsatını alarak profesyonel yaşama başlamış olup; 2008 yılının Mart ayında Av. Ahmet Şafak KUŞ Hukuk Bürosu/BBS Hukuk bünyesine katılmıştır.
Çalışma alanları; Bankacılık Hukuku, Borçlar Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İcra İflas Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Ticaret ve Şirketler Hukuku ile KVKK ve Hukuk Danışmanlık ağırlıklıdır. Yabancı dil bilgisi İngilizcedir
Rabiha DERYA EJDER, 2017 yılı itibari ile T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Siciline kayıtlı uzaman arabulucudur.
Eğitim Geçmişi & Sertifikalar
- Marmara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Hukuk Lisans Programı (2005)
- Marmara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Yüksek Lisans Programı (2008)
- İstanbul Altınbaş Üniversitesi, Temel Arabuluculuk Eğitimi (2015)
- Ankara Üniversitesi, İş Hukuku Uzman Arabuluculuk Eğitimi (2020)
- Maltepe Üniversitesi, Ticaret Hukuku Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (2021)
- Ankara Bilim Üniversitesi, KVKK Uzmanlık Eğitimi (2022)
- Maltepe Üniversitesi, Tarımsal Üretim Sözleşmelerinde Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (2025)
- TSE, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi (2011)
- TSE, ISO IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi (2011)
- TSE, Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi (2011)
For comprehensive support in our legal and consultancy areas, please do not hesitate to contact us.